5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Tweedehandsauto verkopen

Het verkopen van uw auto kan een tijdrovende klus zijn, naast het feit dat administratie moet worden opgedoken, zal er ook een advertentie geplaatst moeten worden op marktplaats. Dan is het nog maar afwachten of deze geinvesteerde tijd wordt beloond met een potentiele koper die de vraagprijs biedt. De praktijk leert ons;  in veel gevallen komen er veel kijkers maar weinig kopers. Bespaar uzelf de moeite, wilt u uw auto verkopen? Neem dan contact op met een autosloperij. Naast het slopen van auto's zijn deze bedrijven ook gespecialiseerd in het door verkopen van auto's.

Indien uw auto vrij oud is en veel kilometers op de teller heeft staan, dan is het al helemaal geen gek idee om een autosloperij telefonisch te contacteren. Zij kunnen namelijk veel onderdelen van jouw auto hergebruiken. Het milieuvriendelijk demonteren is één van de specialiteiten van een autosloperij. Autosloperijen zijn zó geinteresseerd in jouw (tweedehands)auto dat zij een fikse vergoeding zullen bieden en jouw auto tevens van locatie komen ophalen, en dat alles GRATIS!

Waar wacht u nog op? Verkoop uw auto nu via de dichstbijzijnde autodealer of autosloperij.