5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Sloopregeling in Utrecht

Naast Rotterdam en Amsterdam heeft Utrecht ook een speciaal opgerichte sloopregeling om de kwaliteit van de lucht te verbeteren. Dankzij de sloopregeling worden oude en afgekeurde voertuigen (sloopauto), geld waard. De subsidie wordt door de gemeente beschikbaar gesteld voor eigenaren van oude en vervuilende voertuigen die bereid zijn hun voertuig in te leveren. Zij krijgen hiervoor naast de vergoeding van de autosloperij, tevens een vergoeding van de gemeente die kan oplopen tot maar liefst 1000 euro. Er zijn echter wel criteria en voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Bovenstaande is afgesproken door de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam teneinde de toenemende luchtvervuiling ten gevolge van de uitstoot van broeikasgassen, te reduceren.

Sloopauto in regio Utrecht
Staat u met pech langs de weg of is uw voertuig rijp voor de sloop? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Dankzij onze gratis ophaalservice geraakt u binnen no-time van uw voertuig af. In veel gevallen is uw sloopauto nog geld waard, dit komt doordat bepaalde onderdelen van elke sloopauto vrijwel altijd hergebruikt kunnen worden. Wij hebben geld over voor uw sloopauto vanwege deze onderdelen. Op milieuvriendelijke wijze zorgen wij voor demontage en recycling van deze te gebruiken onderdelen. Wij zorgen ondertussen voor de juiste afhandeling van uw sloopauto op het gebied van administratie en vrijwaring. Kortom een win-win situatie, én u ontvang een vergoeding voor uw sloopauto, én u raakt van uw sloopauto af zonder daar iets extra's voor te hoeven doen.

Wij bieden deze service landelijk aan dankzij onze landelijke dekking en het bezit van meerdere garages door heel Nederland. Ook regio Utrecht is hierbij inbegrepen, woont u in deze regio en hebt u een sloopauto? Neem dan direct contact op!