5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Sloopauto inleveren


Mocht u in de onfortuinlijke positie zitten dat u in het bezit bent van een sloopauto, dan wilt u natuurlijk graag weten wat u met deze sloopauto kunt. Er zijn overal in het land diverse autosloperijen die mogelijk interesse hebben in uw kapotte voertuig. U vraagt zich natuurlijk af, waarom hebben ze interesse in een kapotte of afgekeurde sloopauto? Dit heeft te maken met het feit dat er in elke sloopauto bepaalde materialen en onderdelen zitten die bruikbaar zijn voor autosloperijen.

Autosloperijen gebruiken deze materialen en onderdelen om aan te bieden aan hun klanten. Zij kopen een sloopauto op, zullen deze op milieuvriendelijke wijze zodanig uit elkaar halen dat bepaalde onderdelen te hergebruiken zijn. Deze onderdelen kunnen zij doorverkopen. Dit is dan ook de reden dat een sloopauto - waaronder mogelijk ook die van u! - vaak nog veel geld waard is. Over het exacte bedrag voor het inleveren van een sloopauto valt weinig te zeggen, dit is onder andere afhankelijk van de staat van het voertuig maar van het type, leeftijd en merk van het voertuig.

Een sloopauto inleveren is gemakkelijk en binnen no-time geregeld. Mocht u in het bezit zijn van een sloopauto en deze willen inleveren dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. U kunt ook zoeken naar een autosloperij in uw regio en daar een telefonische afspraak meemaken. Zij zullen dan u sloopauto komen beoordelen op locatie en een prijs afspreken. Een sloopauto inleveren is vervolgens een kwestie van minuten waarbij de autosloperij alle administratie uit uw handen neemt.