5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Autosloperijen

In elke middelgrote stad van Nederland bevindt zich een autosloperij. De contactgegevens van de meeste autosloperijen kun je vinden via Google of andere zoekmachines. Een autosloperij is gespecialiseerd in het hergebruiken, demonteren of doorverkopen van voertuigen die zijn afgekeurd. Ook een sloopauto kun je verkopen aan diverse autosloperijen. Autosloperijen hebben vaak veel geld over voor sloopauto's of andere afgekeurde voertuigen. In veel gevallen zal een autosloperij meer geld uitkeren voor een tweedehandsauto dan een gemiddelde dealer. Het verkopen van een tweedehandsauto kan in veel gevallen dus ook via de dichtstbijzijnde autosloperijbedrijf uit uw regio.

Op het gebied van het slopen van auto's zijn in Nederland veel regels. Deze regels zijn met name ter voorkoming van milieuvervuiling of milieuverontreiniging. Ook op het gebied van veiligheid tijdens het slopen van auto's gelden strenge regels. Deze regels zijn niet voor niets, het slopen van voertuigen kan een gevaarlijke klus zijn en moet dus ook louter worden uitgevoerd door daarvoor opgerichte autosloperijen.

In elke middelgrote stad van Nederland zijn goede en betrouwbare autosloperijen te vinden, onder andere: Voor andere locaties kunt u ook terecht op:

Sloopauto aanbieden
Sloopauto specialist
De autosloop