5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Autosloperij Rotterdam

Een autosloperij is gespecialiseerd in het op milieuvriendelijke wijze demonteren van een sloopauto. Een sloopauto is de definitie van een voertuig dat niet meer functioneert en/of volledig is afgekeurd bij de Algemeen Periodieke Keuring (APK). Autosloperijen zijn er in elke regio te vinden, zo ook in Rotterdam. Een autosloperij Rotterdam is gespecialiseerd in het afhandelen van schade auto's en sloopauto's. Als u in het bezit bent van een sloopauto en u woont in regio Rotterdam, dan kunt u via de zoekmachines gemakkelijk in contact komen met de dichtstbijzijnde autosloperij in Rotterdam.

Een autosloperij in Rotterdam is vakkundig op het gebied van het afhandelen van schade bij auto's. Mocht u auto zijn afgekeurd en u woont in regio Rotterdam, dan is een autosloperij in de buurt zo gevonden. Zij zullen met u telefonisch een afspraak maken en op locatie de sloopauto komen beoordelen. Samen met u spreken zij een prijs af die de sloopauto representeert. Dit bedrag van de sloopauto is gebaseerd op de onderdelen die de autosloperij uit Rotterdam kan hergebruiken. Vervolgens zal de autosloperij de auto meenemen en alle administratie vervolgens afhandelen. Ook over het RDW-vrijwaringsbewijs hoeft u zich geen enkele zorgen te maken.

Een voorbeeld van een sloopauto, een autosloperij uit Rotterdam zal dit voertuig van u overnemen en er een eerlijke vergoeding voor bieden.
Sloopauto aangeboden