5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Autosloop

Een autosloop is een verkorte naam voor een autosloperij. De autosloop is gespecialiseerd in het ophalen en milieuvriendelijk demonteren van een sloopauto. Vaak zal een autosloop geld over hebben voor een sloopauto. De autosloop zal namelijk enkele onderdelen van de sloopauto kunnen hergebruiken voor in andere voertuigen. Dit alles gebeurt op professionele wijze en bovendien milieuvriendelijk.

In heel Nederland zijn autosloperijen gespecialiseerd in het demonteren van voertuigen. Zowel afgekeurde voertuigen als nog functionerende en APK-gekeurde voertuigen kunt u bij de autosloop aanbieden. In veel gevallen krijgt u daar een mooie vergoeding voor.

Autosloop Rotterdam

Ook Rotterdam beschikt over enkele gerenommeerde autosloperijen waarbij u terecht kunt voor het verkopen van uw sloopauto. U kunt hier echter ook terecht voor nieuwe auto-onderdelen. Doordat een autosloop uit Rotterdam sloopauto's opkoopt, stript en demonteert zijn zij in het bezit van een groot scala aan auto-onderdelen van elk type/merk voertuig. Tegen spotprijzen kunt u dan terecht voor nieuwe auto-onderdelen voor uw auto. Het is dus ook raadzaam om contact op te nemen met een autosloop als u in het bezit bent van voertuig dat niet meer functioneert. Een autosloperij zal vaak een hoge vergoeding geven voor uw niet meer functionerende voertuig.

Autosloperij Den-Haag

In regio Den-Haag ('s Gravenhage) zijn ook diverse sloperijen te vinden. Deze sloperijen zijn gespecialiseerd in het op milieuvriendelijke wijze demonteren en recyclen van auto's en auto-onderdelen. Bent u in het bezit van een sloopauto en woont u in regio Den-Haag? Zoek dan een autosloperij uit uw buurt en neem contact op. U kunt ook via ons in contact komen met een autosloop uit regio Den-Haag.

- RDW kenteken