5337253c2c15f810410007e8_envelope.png 53372675b51c26e31e0007f2_phone.png

Sloopauto

Informatieve website over de sloop van voertuigen, milieuvriendelijke demontage van voertuigen, verzekeringen en autosloperijen.

Sloopauto

Autodemontage

De term autodemontage betekent feitelijk het proces waarbij een (sloop)auto wordt gestript oftewel uit elkaar gehaald. Bij dit proces worden geleidelijk onderdelen van een voertuig losgehaald en apart gezet. Deze onderdelen worden in veel gevallen van autodemontage, gerecycled en/of doorverkocht. Van een sloopauto is algemeen bekend dat enkele onderdelen ervan nog bruikbaar zijn. In principe kan bij elke sloopauto worden gekeken of deze in aanmerking komt voor autodemontage.

Autodemontage in de buurt

Of er autodemontage wordt verricht in uw buurt, ligt eraan of er een speciale autodemontagebedrijf in uw buurt is gepositioneerd. Autodemontagebedrijven zijn gespecialiseerd in het uit elkaar halen van sloopauto's en het hergebruik van bepaalde onderdelen. Autodemontage gebeurt bij de meeste autodemontagebedrijven milieuvriendelijk. Bovendien hebben autodemontagebedrijven vaak veel geld over voor sloopauto's. Bent u in het bezit van een sloopauto? Klik hier voor meer informatie!